Lundia

Deuren

Een gevarieerde collectie die jouw huis compleet maakt aan de binnenkant en buitenkant! Welke deur is perfect voor jou?

Lundia binnendeuren

Lundia binnendeuren

Met Lundia deuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Van strak vormgegeven deuren tot klassieke ontwerpen die altijd blijven boeien. Wist je trouwens dat de deuren van Lundia FSC gecertificeerd zijn en lang mee gaan? Dat geeft een goed gevoel.

Ga naar Lundia binnendeuren

Welke deur past bij jou?

Naast verschillende stijlen, kun je bij Lundia deuren kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de deur als de manier waarop de deur is afgewerkt. We geven dit symbolisch weer met sterren en kwasten. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Lundia buitendeuren

Wat voor een deur past bij jou? Een landelijke deur geïnspireerd op het goede buitenleven of liever moderne vormen en strakke belijningen? Een deur is belangrijk in het aanzicht van je woning. Het moet één geheel zijn met jouw huis. Ons deuren assortiment bestaat uit verschillende stijlgroepen, waardoor je voor elke stijl een passend model vindt. Ook zijn onze deuren FSC gecertificeerd en gaan ze lang mee!

Ga naar Lundia buitendeuren

De deur als perfecte binnenkomer

Bij Lundia buitendeuren kun je ook kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de deur als de manier waarop de deur is afgewerkt. We geven dit aan met sterren en kwasten symbolen. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Lundia buitendeur

Lundia services, lekker gemakkelijk

Lundia print en eigen

Lundia Print & Eigen

Met de beprinte binnendeuren van Lundia maak je een krachtig statement. Je geeft je interieur hiermee een volstrekt uniek karakter. De door jou gekozen print maken wij speciaal voor jou op de deur met een hoogwaardige industriële printer.

Kies je stijl en creëer je eigen binnendeur!

Je kunt kiezen uit verschillende stijlen van minimalistisch tot industrieel en van vintage tot chique. Ook zijn er houtprints met een reliëf laag leverbaar. Je voelt het hout dan echt! Je kunt je binnendeur trouwens aan twee zijden verschillend printen.

Bekijk alle prints

Lundia dubbele deurenset

Buiten verbinden met binnen. Dat doe je met de dubbele deurenset van Lundia. Heerlijk het lekkere weer in huis met openslaande deuren. Dat wil jij toch ook?

Verschillende dubbele deurenpakketten

Je kunt kiezen uit vier verschillende pakketten, dit heeft te maken met de draairichting en de keuze voor sleutel- of krukbediend. Lundia verzorgt trouwens de nodige frezingen in je buitendeur. Lekker gemakkelijk!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees er dan meer over!

Meer informatie
Lundia_dubbele_deurenpakket

Welke stijl past bij jou?

Maak je deur zoals je wilt

Onze deurdesigner helpt je met het samenstellen van jouw binnendeur en buitendeur.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.