Terug naar overzicht

Wat zijn standaard deurmaten?

Binnendeuren

Lundia deuren zijn in uiteenlopende standaard deurmaten te verkrijgen. Om te weten te komen welke deurmaat je nodig hebt, is het belangrijk om eerst de maat van je deur te bepalen. Let op! Hiervoor moet je weten wat voor een soort deur je hebt, een stompe deur of een opdek deur. Benieuwd naar het verschil tussen een stompe deur en een opdekdeur?

Zoek jij een maat die buiten de standaardmaten valt? Geen probleem! Lundia deuren kun je ook inkorten.

Standaard deurmaten

De beschikbare standaard deurmaten verschillen per deurenserie bij Lundia. Ook geldt in een aantal gevallen dat een bepaalde standaardmaat alleen verkrijgbaar is in een stompe of opdekdeur. Over het algemeen houden wij de volgende deurmaten aan:

  • Deurhoogtes: 201,5, 211,5, 231,5 cm
  • Deurbreedtes: 63, 68, 73, 78, 83, 88, 93 cm

Bij elk deurmodel geven we aan welke standaardmaten er beschikbaar zijn. Ook kun je natuurlijk de brochure bekijken.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.