Terug naar overzicht

Welke soorten binnendeuren zijn er?

Binnendeuren

Bij Lundia heb je keuze uit veel soorten binnendeuren. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlen, diverse uitvoeringen (opdekdeur of stompe deur), verschillende toepassingen en of je glas in de binnendeur wilt. Daarnaast kun je ook kiezen uit welk materiaal de deur moet bestaan en van welke kwaliteit jouw nieuwe binnendeur moet zijn.

De kwaliteit en het materiaal van een binnendeur

Bij Lundia zijn alle deuren ingedeeld in drie categorieën: goed, beter en best. De deuren uit de categorie ‘goed’ zijn te herkennen aan één ster. Dit zijn goede, eenvoudige boarddeuren voorzien van een honingraatvulling. De volgende categorie krijgt twee sterren en heet ‘beter’. De deuren die binnen deze categorie vallen zijn sfeervolle boardpaneeldeuren, die ook voorzien zijn van een honingraatvulling. De derde categorie is ‘best’ en is te herkennen aan drie sterren. De deuren uit deze categorie zijn onze beste deuren en gemaakt van massief hout. Ze zijn opgebouwd uit de traditionele stijl en dorpelverbinding of hebben een volspaanvulling. De meeste binnendeuren van Lundia zijn voorzien van drie sterren en behoren tot de beste categorie.

De afwerking van binnendeuren

Net als bij de kwaliteit en het materiaal van de binnendeuren, zijn de deuren qua afwerking ook in drie categorieën ingedeeld. Deze verschillende categorieën van afwerking zijn er om de prijs laag te kunnen houden of juist werk voor je uit handen te nemen. De verschillen in afwerking van de deuren zijn aangegeven met één, twee of drie kwasten. Bij de categorie met één kwast zijn de deuren voorzien van één grondlaag. Krijgt de deur twee kwasten toegekend, dan is deze deur voorzien van twee grondlagen. De deur kan dan na licht schuren en ontvetten afgelakt worden in de gewenste kleur. Binnendeuren met drie kwasten zijn afgelakt met RAL9010.

binnendeur

Lundia binnendeuren stappenplan

Uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jouw binnendeur eruit komt te zien en van welke materiaal en kwaliteit de deur is. Omdat je veel keuzes kunt maken tijdens het uitzoeken van jouw ideale binnendeur hebben we een overzichtelijk stappenplan voor je gemaakt. Handig!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.