Terug naar overzicht

Uit welke glassoorten kan ik kiezen bij binnendeuren?

Binnendeuren

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe binnendeur kom je voor verschillende keuzes te staan. Eén van de overwegingen is of je een binnendeur met of zonder glas wilt. Ga je voor een deur met glas, dan kun je ook nog eens uit diverse glassoorten kiezen. Een deur met glas zorgt voor meer lichtinval in huis. Word jij daar ook zo blij van? Hier lees je meer over de verschillende glassoorten voor binnendeuren.

Lundia deur met glas

Blank glas

Met de keuze voor blank glas kies je niet alleen voor extra lichtinval, maar ook voor meer verbinding tussen de verschillende ruimtes in je woning. Door de open sfeer ontstaat er één geheel, wat zorgt voor een fijne en warme sfeer in huis. Binnendeur Josephine is hiervan een mooi voorbeeld.

Glas in lood

Glas in lood zorgt voor een sfeervolle uitstraling; je creëert er een authentieke en romantische sfeer mee in huis. Bij Lundia heb je de keuze uit verschillende soorten glas in lood, voorbeelden zijn glas in lood Allura of glas in lood Mucha. Glas in lood Allura is erg fraai in combinatie met binnendeur Lotte.

Mat glas

Een binnendeur met mat glas zorgt voor lichtinval in je woonruimte en behoud tegelijkertijd ook het fijne gevoel van privacy. Je kijkt namelijk niet door het glas heen. Mat glas geeft jouw binnendeur een elegante uitstraling. Eén van de mogelijkheden is het stijlvolle mat facetglas. Deze glassoort vind je onder andere in onze binnendeur Ada.

Kijk op je gemak eens naar alle binnendeuren met glas uit ons assortiment en ontdek wat het beste bij jou past. Vaak bieden we een deurmodel met verschillende glassoorten aan. Dit geeft absoluut een andere draai aan de deur! Doe inspiratie op.

Ben je zelf een fanatieke klusser? Dan kun je ervoor kiezen om het glas zelf in jouw binnendeur te zetten. Is dat voor jou een groot karwei? Overweeg dan om het aan de Lundia klusman over te laten met behulp van onze glasmontage service.