Terug naar overzicht

Wat kosten industriële binnendeuren?

Binnendeuren

Geef jouw interieur een boost met onze nieuwe, industriële binnendeuren. Industriële binnendeuren passen bij verschillende woonstijlen. Durf te combineren en ontdek wat het met je ruimte kan doen. Maar wat kosten industriële binnendeuren?

De kosten van industriële binnendeuren

In het assortiment van Lundia vind je twee soorten industriële binnendeuren. Maak kennis met binnendeur Charlie met blank glas en dichte binnendeur Morris. De prijs van binnendeur Charlie is €399,- en de prijs van binnendeur Morris is €325,-. Beide deuren zijn in zowel een stompe als opdek uitvoering verkrijgbaar en in verschillende breedtes en hoogtes. Kies je een opdekdeur? Dan zorgen wij voor de paumellegaten.

Industriële binnendeuren van Lundia

Binnendeur Charlie is zwart gegrond en binnendeur Morris is wit gegrond. Bij deur Morris kun je gebruik maken van de Lundia Aflakservice. Lekker gemakkelijk! Beide deurmodellen zijn rondom 5 millimeter inkortbaar.

Past een industriële binnendeur bij mijn interieur?

We krijgen vaak de vraag of een industriële binnendeur wel past bij een bepaald interieur. Daarom hebben we ook de vraag ‘Passen industriële binnendeuren bij mijn interieur?’ beantwoord.

Onthoud goed dat interieur iets persoonlijks is en dat jouw huis helemaal jouw eigen stijl mag uitstralen. Vind jij een industriële binnendeur gaaf? Dan past de deur ongetwijfeld bij jouw interieur! Het fijne van industriële meubels en deuren is dat ze over het algemeen een neutrale uitstraling hebben. Daarom kun je ze vaak goed combineren met een andere woonstijl.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.