Terug naar overzicht

Zijn de buitendeuren ook voorzien van een driepuntssluiting?

Buitendeuren

Vrijwel alle buitendeuren van Lundia zijn te voorzien van een driepuntssluiting. Deze driepuntssluiting voldoet aan de hoge eisen van het Politie Kenmerk Veilig Wonen en bevatten het SKG*** keurmerk. Daarnaast is er een keus mogelijk tussen sleutelbediend en krukbediend. Lees meer over onze driepuntssluiting.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.