Terug naar overzicht

Kan Lundia mijn deur aflakken en afhangen?

Buitendeuren

Ja, het is mogelijk om je voordeur of achterdeur te laten aflakken en afhangen. Met onze Lundia Compleet service nemen we al het werk uit handen. We komen langs om je kozijn op te meten. Vervolgens zorgen we ervoor dat we het glas en het veiligheidspakket voor je monteren. Tot slot lakken we je buitendeur af in de door jouw gewenste RAL kleur en hangt onze Lundia vakman je deur netjes af.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.