Terug naar overzicht

Hoe duur is een inloopkast?

Schuifdeurkasten

Een inloopkast in jouw huis.. Is dit voor jou ook altijd al een droom geweest? Misschien leek dit zelfs nooit realiseerbaar omdat je er niet de ruimte voor hebt, je hoeft helemaal geen hele kamer over te hebben voor een inloopkast! Het enige wat je nodig hebt is een aparte ruimte, bijvoorbeeld één met een wandscheiding. Heb je een ‘moeilijke’ schuine wand of een hoek, in de kamer of op zolder, waar je eigenlijk niets mee doet. Laat dat nu juist de ideale plek zijn voor jouw inloopkast!

Prijzen inloopkast op maat

Bij Lundia hebben we een groot aanbod inloopkasten. De prijzen voor de standaard inloopkasten beginnen bij €1.840,- en kunnen oplopen tot €4.900,-. Eigenlijk is een inloopkast altijd maatwerk. Ontwerp daarom jouw ideale inloopkast met onze kastendesigner en je ziet meteen de bijhorende prijs.Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.