Terug naar overzicht

Wat kost een kast op maat?

Schuifdeurkasten

Een kast op maat laten maken geeft je de creatieve vrijheid om een ruimte in te delen zoals jij dat wilt. Je wordt bij het uitzoeken van een kast niet belemmerd door de afmetingen van de kasten en jouw woning die overeen moeten komen. Daarnaast kunnen ook minder traditionele vakken, kastvormen en invullingen gemaakt worden zodat jij de kast zo kunt invullen zoals jij het wilt. Omdat een kast op maat precies naar jouw wensen wordt gemaakt, kan de prijs per kast erg verschillen. Daarom nemen we je mee in de mogelijkheden en geven we je daarbij prijsindicaties per soort kast.

Kledingkasten

Wanneer je een kledingkast op maat wilt laten maken is één van de eerste vragen die je jezelf zult stellen: ‘Welke soort kledingkast wil ik?’. Zo kun je kiezen voor een garderobe kast, deze zijn er met deuren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een open kast. Garderobe kasten zijn de traditioneelste kasten en kom je dan ook het meest tegen bij anderen maar ook in woonmagazines. Op onze website kun je voorbeelden van onze op maat gemaakte garderobekasten vinden met een vanaf prijs.


Daarnaast kun je ook kiezen voor een kledingkast met schuifdeuren. Deze zijn moderner en nemen minder ruimte in gezien de deuren open schuiven in plaats van een zwaaiende beweging maken. Deze kan dus gemakkelijk in een smalle kamer gebruikt worden. De uitstraling van deze kledingkast is vaak rustiger, moderner en strakker dan dat van een draaideurkast met grepen. Voorbeelden van onze op maat gemaakte schuifdeurkasten met een vanaf prijs kun je ook op onze website vinden.


Een type kledingkast dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is de inloopkast. Velen denken dat zo’n kast niet mogelijk is, omdat ze een te kleine ruimte of een ruimte met schuine wanden of onhandige hoeken hebben. Echter, kan een inloopkast op maat gemaakt worden, om juist in deze lastige ruimtes te passen. Zo realiseer jij jouw droom inloopkast en maak je direct gebruik van die lastige ruimte. Ook prijsindicaties van onze inloopkasten kun je op deze website vinden.


Tv-meubels

Ook een tv-meubel is onderhand niet meer weg te denken uit de woning. Echter is het niet altijd even makkelijk om een tv-meubel te vinden dat perfect aansluit op je wensen. Zo kan het zijn dat je graag de tv als centraal stuk in de kast wil plaatsen, of juist een mogelijkheid zoekt om deze soms af te schermen wanneer hier niet naar wordt gekeken. Daarbij zijn er ook veel wensen op het gebied van ruimte voor bijvoorbeeld gadgets, geluidsinstallaties, boeken, dvd's en accessoires. Door een tv-meubel op maat te laten maken, kan het nieuwe tv-meubel voldoen aan al je wensen voor je woning. Benieuwd naar de kosten van een op maat gemaakte tv-meubel? Voorbeelden van onze tv-meubels kun je op onze website vinden met vanaf prijzen.

Hoekkasten

Een hoekkast kan een prachtig statement stuk zijn in een woonkamer, maar kan juist ook het perfecte, onopvallende opbergmeubel zijn in een werkkamer. Deze kan helemaal vorm worden gegeven naar jouw wensen zodat deze perfect past bij jouw wensen en het bedoelde gebruik. Zo kan je genoeg vakken laten inbouwen voor mappen en boeken, maar kan je ook grote ruimtes voor accessoires en gadgets laten maken. Op deze manier kan jij in een hoek meer kwijt door gebruik te maken van de volledige lengte en breedte van de kast in de aangewezen ruimte. Op onze website vind je voorbeelden van onze hoekkasten met bijbehorende vanafprijzen.

Afmetingen bepalen

De afmetingen van je nieuwe kast kan je thuis natuurlijk zelf opnemen. Laat je dit liever doen door een expert? Dan kan je een afspraak maken met een van onze Lundia-thuisadviseurs via onze website. Deze nemen contact met je op om een afspraak te maken en komen aan huis langs om de kast op te meten. Daarbij nemen onze thuisadviseurs alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen mee. Tijdens de afspraak worden alle mogelijkheden besproken en geven onze adviseurs het nodige advies waarna er ter plekke met een 3D programma een uitwerking met je wordt gemaakt. Zo krijg jij een beeld van de uitvoering en het uiteindelijke resultaat waarna jij jouw keuze kan maken.

Inspiratie opdoen

Zelf inspiratie opdoen en de mogelijkheden bekijken? Breng een bezoek aan de Deli Home Showroom (Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem) of laat je adviseren in een bouwmarkt. Lundia kasten en de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kasten zijn te vinden en te bestellen in één van onze winkels en in de Karwei en Gamma bouwmarkten.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.