Terug naar overzicht

Wat kost een kast op maat?

Schuifdeurkasten

Een kast op maat wordt speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Zo is de grootte van de kast afhankelijk van de ruimte die je hebt en kan de binnenkant helemaal naar eigen wens worden ingericht. De prijzen van een kast op maat zijn daarom 100% afhankelijk van jouw ontwerp.

Haal alles uit jouw kast op maat

Natuurlijk wil je de ruimte die je hebt zo goed mogelijk benutten en de kast zo inrichten dat deze optimaal gebruikt kan worden. Bij een kast op maat bepaal jij zelfs de hoogte, breedte en diepte van jouw kast. Ook de materialen, kleuren en accessoires kies je zelf. Denk bijvoorbeeld aan extra schuifdeuren, hang/leg ruimte of laden.

De prijs van een kast op maat

Op de website staan enkele voorbeelden van kasten op maat, waarbij de ‘vanaf’ prijzen getoond worden en op basis van de door jou gewenste afmetingen en extra accessoires wordt een uiteindelijke prijs vastgesteld in de kastendesigner. Wil je de kast laten inmeten en monteren ga dan voor meer informatie naar het dichtstbijzijnde Lundia verkooppunt of vraag een thuisofferte aan voor een prijsopgave en advies aan huis.

Inspiratie voor jouw Lundia kast

Wil je graag wat inspiratie opdoen en ervaren wat voor jou de beste kastoplossing is? Bezoek dan de Deli Home Showroom (Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem) of je kunt je laten adviseren in de bouwmarkt. De Lundia kasten op maat zijn te vinden en te bestellen in één van de Lundia winkels en in de Karwei en Gamma bouwmarkten.

Twijfel je over de juiste afmetingen of kleuren? Vraag dan Lundia Thuisadvies aan. De Lundia adviseur komt graag bij je langs en ontwerpt samen met jou de ideale kast op maat.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.