Terug naar overzicht

Wat is de minimale en maximale afmeting van een Lundia kast op maat?

Schuifdeurkasten

De diepte van een kastinterieur module is minimaal 30 cm en maximaal 60 cm. Wil je je kleding netjes op een garderobestang hangen dan moet je module zeker 55 cm diep moet zijn!

De breedte van een module (1 deel van de kast) is minimaal 33,6 cm en maximaal 103,6 cm. De maximale hoogte van het kastinterieur is 279 cm.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.