Terug naar overzicht

Kan ik Lundia laminaat gebruiken als ik last heb van allergieën?

Laminaat
Laminaat is heel geschikt voor mensen met allergieën. Dankzij de gesloten oppervlaktestructuur kunnen stof en vuil zich niet verzamelen. Stofmijt en andere organismen die allergieën veroorzaken, kunnen op een schone laminaatvloer niet overleven. Dat beschermt je huis dus tegen allergenen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.