Terug naar overzicht

Wat is kliklaminaat?

Laminaat

Kliklaminaat is gemakkelijk te leggen door een clicksysteem

Het voordeel van kliklaminaat zit eigenlijk al verborgen in het woord zelf. Kliklaminaat is zo ontworpen dat de planken gemakkelijk in elkaar te klikken zijn. Het laminaat van Lundia is ook voorzien van een handige en doordachte klikverbinding. Hierdoor is het zelf leggen van een nieuwe laminaatvloer niet moeilijk en kun je snel genieten van jouw nieuwe vloer.

Hoe moet je laminaat leggen?

Hoe eenvoudig een clicksysteem ook klinkt, het is altijd fijn om ook nog even te kunnen zien en lezen hoe het leggen van laminaat precies moet. Daarom hebben we voor jou wat handige instructies. Deze instructies kun je lezen op de speciale pagina over laminaat leggen en daarnaast hebben we ter verduidelijking een instructievideo voor je opgenomen. Zo moet het helemaal goedkomen! Vergeet niet om ook de gebruiksaanwijzing goed door te nemen voordat je begint met het laminaat leggen.

Leg het laminaat trapsgewijs

Let er altijd op dat je laminaat trapsgewijs legt. Leg dus nooit twee planken met dezelfde lengte op gelijke hoogte tegen elkaar. Zorg er ook voor dat de planken goed op elkaar aansluiten. Door het clicksysteem moet dit geen probleem zijn. Het kliklaminaat is erg zorgvuldig ontwikkeld, waardoor de laminaatplanken naadloos in elkaar klikken. Dit zorgt ervoor dat je de randjes tussen de planken in principe nooit voelt en de v-groef er nog echter uit ziet! Wel zo fijn.

Tip: gebruik tijdens het leggen laminaat uit verschillende pakketten. Zo weet je zeker dat eventuele verkleuringen per pakket niet duidelijk zichtbaar worden.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.