Terug naar overzicht

Hoe kom ik aan meer informatie over een product, zoals; prijzen, kleuren en mogelijkheden?

Lundia winkels

Neem voor uitgebreid advies over prijzen, kleuren en materialen contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt. De adviseurs kunnen u alles vertellen over het assortiment van Lundia. Alle productlijnen van Lundia zijn geheel naar wens samen te stellen of op maat te maken, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en de prijzen zeer afhankelijk van de wensen. Maak gebruik van de dealer-locator en kom zo snel te weten bij welke winkel u terecht kunt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.