Terug naar overzicht

Wat zijn de bezorgkosten voor Lundia kasten?

Lundia winkels

De bezorgkosten van Lundia kasten zijn afhankelijk van de volume van een bestelling en de afstand tot aan uw woning. De Lundia winkels werken met verschillende bezorgdiensten waardoor prijzen per winkel kunnen verschillen. Vraag een prijsopgave aan bij de Lundia winkel van uw bestelling. Zoek een Lundia winkel via de dealer-locator.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.