Lundia

Ontwerp zelf je kast

Ontwerp zelf je schuifdeurkast in 3D met de kastenconfigurator.

Lundia F&V budget deuren Eiken natuur-model-op-hakken-liggend_web

Zelf je kast ontwerpen in 3D

Lundia neemt graag alle zorgen uit handen. Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor je klaar. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op het gebied van kasten en onze adviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van de kast van je dromen.

Ontwerp je kast!

Liever een kast op maat ontwerpen?

Soms wil je liever gewoon elk plankje, elke lade en elk onderdeel van de kast helemaal zelf bepalen. Een kast op maat is dan eigenlijk de beste oplossing. Wil je weten wat er mogelijk is met een kast op maat? Bekijk dan ook onze kasten op maat!

Ik wil een kast op maat

Het voordeel van een kast designen

Het leuke aan zelf je kast designen is dat deze geheel aansluit bij jouw woonstijl en jouw interieur! Heb je bijvoorbeeld een Scandinavische woonstijl? Of heb je juist meer een stoere en smaakvolle woonstijl? Ontwerp je zelf je kast dan sluit deze hoe dan ook naadloos aan bij jouw voorkeuren en jouw smaak!

Ontwerp je kast!

Bekijk alle kasten van Lundia

Ben je er nog niet uit wat voor kast nu de beste oplossing biedt voor jouw interieur? Bekijk dan ook de rest van het aanbod kasten van Lundia! We hebben een brede collectie kasten van de aller beste kwaliteit.

Alle kasten van Lundia
JPG-Lundia_Helder&Verfijnd_paneel_3-vlaks_jongen-aan-touw

Velen gingen jou al voor!

Ontwerpvoorbeelden van consumenten

Per dag maken vele bezoekers gebruik van onze configurator. Dankzij de eenvoudige stappen in de 3D ontwerptool kan iedereen eenvoudig aan de slag met zijn of haar eigen kast. Hieronder enkele voorbeelden van kasten die ontworpen zijn door andere bezoekers. Probeer het zelf en ontdek hoe gemakkelijk je een droomkast kunt ontwerpen!