Blogoverzicht

Een nieuwe voordeur zonder zorgen met Lundia Compleet

Buitendeuren - 10 Maa 2021

Het vervangen van een voordeur is niet de meest makkelijke klus. Heb jij twee linkerhanden of is klussen gewoon niet jouw hobby? Verdiep je dan in de Lundia Compleet service en kies voor gemak: jij kiest de deur, wij regelen de rest. Maak de uitstraling van je huis helemaal af en kies voor optimale veiligheid en duurzaamheid met een nieuwe isolerende voordeur!

Vervangen van de voordeur

Staat de kledingkast die je zelf in elkaar hebt gezet toch niet zo stevig als je zou willen? Of heb je een nieuwe vloer gelegd en ligt deze nu net iets te ver van de muur af? Klussen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bij klussen waar veel bij komt kijken, kan het daarom verstandig zijn om deze uit handen te geven. Zoals bij het vervangen van een voordeur. De deur moet juist ingemeten worden, je wilt dat de deur mooi afgelakt is en goed afgehangen wordt. Wil je dat alles juist gebeurt zonder er omkijk naar te hebben? Met de Lundia Compleet service wordt alles uit handen voor je genomen. Geen stress, wel een sfeervol en veilig huis.

Een voordeur zorgt voor het complete plaatje

Een huis begint bij de voordeur. Je loopt er naar binnen en het is de plek waar gasten aanbellen. Een mooie voordeur geeft jouw huis een echte upgrade. Van buiten en van binnen. Ga je voor een nieuwe voordeur, dan kun je deze perfect afstemmen op jouw smaak. Kies je voor een dichte deur of voor een deur met glas? Voel jij je thuis achter een klassieke voordeur of houd je meer van modern? Wil je een brievenbus in de deur of heb je deze toch liever apart?

Bij de Lundia Compleet service kies je voor een Slim en Zuinig deur. Deze is onderhoudsvriendelijk en heeft een zeer isolerende kern, waardoor warmte binnen en kou buiten blijft (en in de zomer andersom). Daarnaast is de Slim en Zuinig deur minder gevoelig voor krimp- en zwelgedrag. Ideaal dus als jij het belangrijk vindt dat een voordeur duurzaam en energiezuinig is. Welke isolerende voordeur jij ook mooi vindt, er is altijd een bijpassend veiligheidspakket.

buitendeur

Zo werkt Lundia Compleet

Wil jij een voordeur die helemaal naar smaak is samen te stellen, met perfect resultaat? Nadat je de Lundia Compleet service hebt aangevraagd en jouw wensen hebt doorgegeven, word je gebeld voor een afspraak om de voordeur in te meten. Is dat gebeurt, dan maken we de bestelling samen compleet. Als je deur klaar is, word je opnieuw gebeld en plannen we samen een datum in om de deur te monteren. Je oude deur nemen we meteen voor je mee. Handig toch? Kun jij meteen, zonder zorgen, genieten van je nieuwe voordeur!

Meer weten? Lees alles over Lundia Compleet.

  • Deel dit bericht