Blogoverzicht

Maak kennis met industriële achterdeur Mick

Buitendeuren - 01 Nov 2021

Industriële deuren zijn ongekend populair. Ze geven je interieur een stoere touch en het glaswerk zorgt voor extra openheid in je leefruimte. Kortom: de perfecte combinatie voor ieder interieur. Bij Lundia introduceren we daarom een nieuwe aanwinst: achterdeur Mick. Deze industriële achterdeur heeft een 3-ruitsverdeling en vormt de perfecte upgrade voor jouw huis!

Veel licht, ruimte en rust

Daglicht is een must in huis. Vooral nu de dagen donkerder worden en het zonlicht schaars is. Je voelt meteen de impact op je dagelijkse routine, want wie gaat er nou wél graag uit bed in het donker? Daarom is het belangrijk om lekker veel daglicht te pakken. De grote glasruit van achterdeur Mick zorgt voor extra licht in huis, meer ruimte en creëert rust. En heb je het geluk van een tuin? Dan zorgt de deur er ook nog eens voor dat buiten naar binnen wordt gebracht. Nog meer openheid en heerlijk genieten van de wisselende seizoenen.

Goedkopere energierekening

Meer zonlicht betekent ook een minder hoge energierekening. Als er meer licht in huis komt door een deur met veel glas, hoeven de lampen namelijk minder snel aan. Op enkele sfeerversterkers na natuurlijk. Daarnaast zorgt de zon die de kamer in schijnt voor extra warmte en hoeft de kachel dus niet de hele dag te staan branden.

Veilige achterdeur

Het robuuste uiterlijk van achterdeur Mick zorgt voor een beschermd gevoel, maar de deur zorgt ook daadwerkelijk voor extra bescherming. Extra pluspunten zijn namelijk het bijpassende veiligheidsbeslag, de driepuntssluiting en de veiligheidsscharnieren die de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Je koopt deze industriële achterdeur dan ook altijd in combinatie met een veiligheidspakket in het zwart of RVS dat naadloos aansluiten op de smalle stijl. Zo weet je zeker dat inbrekers jouw achterdeur snel overslaan. Deur Mick is dus stijlvol én veilig.

Deur zelf samenstellen

Bij Lundia vinden we het belangrijk dat een deur echt helemaal jou wordt. Achterdeur Mick past met het grote glasoppervlak en de industriële stijl vrijwel in elke wooninrichting, maar hoe maak je ‘m echt af? Stel de deur samen in onze configurator en bekijk alle mogelijkheden. Maak de deur helemaal zoals jij wenst!

  • Deel dit bericht