Terug naar overzicht

Hoe duur zijn binnendeuren?

Binnendeuren

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe binnendeur kun je bij Lundia kiezen uit een gevarieerde collectie. Door de verschillen in stijl, afwerking en kwaliteit hanteren wij verschillende prijzen voor onze Lundia binnendeuren.

Verschillende deurmodellen

Lundia binnendeuren zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dichte binnendeur of een binnendeur met glas. Kies je voor een binnendeur met glas, dan kunnen de diverse glassoorten ook in prijs verschillen. Zo is blank glas bijvoorbeeld voordeliger dan een binnendeur met glas-in-lood.

Afwerking van binnendeuren

Ook de afwerking heeft invloed op de prijs. Kies je voor een binnendeur met 1 grondlaag en ga je deze zelf aflakken? Ga je voor een kant-en-klare binnendeur die is afgelakt in RAL9010? Of laat je het aflakken over aan onze specialisten met de Lundia aflakservice? Dit geeft verschillen in prijs.

KOMO certificaat

Alle deuren die wij bij Lundia verkopen hebben het KOMO-keurmerk, behalve deuren uit de collectie ‘Functioneel en vriendelijk’ en boarddeuren. Binnendeuren met een KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Zo weet je zonder twijfel: dit is de kwaliteit zoals beloofd. Op deze binnendeuren zit maar liefst 10 jaar garantie. Voor de serie ‘Functioneel en vriendelijk’ geldt 5 jaar garantie en voor boarddeuren 2 jaar garantie.


Op zoek naar een binnendeur om jouw interieur te vernieuwen? Ontdek dan de Lundia binnendeuren!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.