Terug naar overzicht

Wat is de hoogte van de paumelleboringen?

Binnendeuren

Alle opdekdeuren worden standaard voorzien van paumelleboringen. Deuren van 201,5 en 211,5 cm hoogte worden van 2 paumelleboringen voorzien. Een deur van 231,5 cm hoogte krijgt 3 paumelleboringen. De hoogte van de paumelleboringen, gemeten van de bovenzijde van de deur inclusief opdekrand:

- 201,5 cm deur: 236 mm en 1736 mm

- 211,5 cm deur: 336 mm en 1836 mm

- 231,5 cm deur: 336 mm, 536 mm en 2036 mm

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.