Terug naar overzicht

Welke soorten buitendeuren zijn er?

Buitendeuren

Lundia heeft een groot assortiment buitendeuren. Voor elke stijl kun je bij Lundia terecht voor de perfecte buitendeur die helemaal bij je past. Maar welke soorten buitendeuren zijn er precies? We onderscheiden ze voor je op basis van materiaal.

Soorten buitendeuren bij Lundia

Bij Lundia maken we onderscheid tussen de buitendeuren op basis van kwaliteit. De buitendeuren zijn gemaakt van verschillende materialen en elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen. Om het jouw gemakkelijk te maken, zijn de buitendeuren ingedeeld in drie categorieën: 1 ster (goed), 2 sterren (beter), 3 sterren (best).

De buitendeuren met 1 ster zijn vuren poortdeuren en balkondeuren die zeer geschikt zijn als schuurdeur of om je tuin mee af te sluiten.

De buitendeuren met 2 sterren zijn gemaakt van massief hardhout.

De buitendeuren met 3 sterren zijn zeer geschikt als voordeuren of andere buitendeuren. Ze bestaan uit een samenstelling van verschillende materialen die ervoor zorgen dat de deur optimaal isolerend is. De binnenkant van de deur heeft namelijk twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig materiaal. Om de aluminium platen zit hout, zodat de deur mooi afgewerkt is.

Welke soort buitendeur past bij jou?

Naast dat de deuren uit verschillende materialen bestaan, hebben de buitendeuren ook verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit: tijdloze buitendeuren, landelijke buitendeuren, moderne buitendeuren en klassieke buitendeuren. Bekijk de verschillende stijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past.

Heb je de stijl van jouw perfecte buitendeur gekozen? Dan is het tijd om een besluit te nemen over het model van jouw wensen en de deur verder samen te stellen. De Lundia deurdesigners helpen jou graag bij het uitkiezen van jouw ideale buitendeur.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.