Terug naar overzicht

Zijn Lundia kasten op maat ook online te bestellen?

Schuifdeurkasten

Nee, een Lundia kast bestel je in de bouwmarkt of bij een Lundia speciaalzaak. Je kunt vooraf wel eenvoudig met jouw ideeën en je eigen stijl een kast ontwerpen met onze kastendesigner. Ga vervolgens met het ontwerp en de inbouwmaten naar de bouwmarkt en vraag een medewerker je te helpen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.