Terug naar overzicht

Hoe voorkom ik krassen op mijn Lundia laminaatvloer?

Laminaat

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je laminaatvloer, is het belangrijk dat je de vloer goed beschermt. Gebruik in ieder geval een goede deurmat. Dit voorkomt dat zand en steentjes je huis binnenkomen. Voorzie meubels van vilt. Zachte wieltjes onder mobiel meubilair helpen eveneens om krassen te voorkomen.

Voorzie je stofzuiger van een voor laminaat vloeren geschikte zuigmond.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.