Lundia

Lundia Showroom

Op de Doctor de Blécourtstraat 9 in Nijmegen.

Dé Lundia Showroom op de Blécourtstraat 9 in Nijmegen.

Begin 2022 zijn in Nijmegen de deuren geopend van de nieuwe Lundia Showroom! Hier zijn alle Lundia opties te bekijken en wordt er door adviseurs jouw droomkast ontworpen.

Om nog beter advies op maat te kunnen geven is er een complete Lundia Showroom opgebouwd in Nijmegen. Bij twijfel wat voor kast geschikt is voor jouw situatie is het soms fijn om onderdelen en kleuren eerst met je eigen ogen te bekijken. In de showroom hebben wij daarom diverse kasten opgebouwd. Je kunt je hier laten inspireren qua soorten kasten, onderdelen en kleuren!

Kom langs op afspraak

Om iedereen die langs komt bij de showroom zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien is de showroom voornamelijk geopend op afspraak. Op een moment dat jou uitkomt verwelkomt een van onze adviseurs je graag op de dr. Blecourtstraat 9 te Nijmegen. Onder het genot van een kop koffie bekijken jullie samen alle mogelijkheden, bespreken jullie jouw wensen en ontwerpt de adviseur ter plekke jouw ideale kast.

Van ontwerp tot aan montage

Afhankelijk van wat jouw uitkomt kunnen wij heel het proces, van ontwerp tot aan montage zorgeloos laten verlopen. Wij werken samen met professionele monteurs die graag de kast voor je komen opbouwen, maar doe je dit liever zelf, dan is dit ook geen probleem.


Voor meer informatie over een afspraak in de showroom. Neem contact met ons op

Openingstijden Lundia Showroom:
maandag: Op Afspraak
dinsdag: Op Afspraak
woensdag : Op Afspraak
donderdag : Op Afspraak
vrijdag : Op Afspraak
zaterdag : Op Afspraak
zondag : Gesloten
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.