Lundia

Lundia Amsterdam

De Lundia winkel aan de Weteringschans, al 30 jaar niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld.

Winkel Lundia Amsterdam

De ruime Lundia winkel aan de Weteringschans is niet meer weg te denken uit Amsterdam. Al ruim 30 jaar vervullen wij hier met veel plezier uw woonwensen en lossen uw opbergproblemen op. Geen uitdaging gaan we uit weg, en uitdagingen komen wij genoeg tegen in het schots en scheve Amsterdam. Het kleinste en scheefste hoekje van je huis toveren wij om in een efficiënte opbergplek. Met onze doordachte modulaire en maatwerk systemen kunnen we met Lundia iedere kast wens vervullen.

Grote showroom opruiming bij Lundia Amsterdam. Kom snel kijken!

Onze showroom

In de Lundia winkel in Amsterdam ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn een winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis Thuisadvies service.

Bezorgen en montage

In onze mooie showroom staan verschillende voorbeelden van onze kasten en meubelen. Hier kunt u zich laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die bijvoorbeeld ons maatwerksysteem Nuvola biedt. Met Nuvola kunt u helemaal uw eigen kast ontwerpen, tot op de millimeter. Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren zodat u geen kans onbenut laat de ideale kast te bouwen. Met onze tekenprogramma’s kunnen wij direct uw kast in 3D laten zien. En bent u niet helemaal zeker van de hoogte of breedte van uw huis of wilt u gewoon advies over kleur en model? Dan komen we bij u thuis om de boel op te meten en u te adviseren over de indeling en uitstraling van de kast.

Parkeren

Er is meestal wel een (betaalde) parkeerplaats vrij om de hoek in de Pieter Pauwstraat. Komt u alleen iets ophalen dan kunt u gebruikmaken van de ruimte voor ons magazijn in die zelfde Pieter Pauwstraat. De winkel ligt tussen de Albert Cuijpmarkt en de Utrechtse Straat. U kunt van uw bezoek aan onze winkel in amsterdam dus heel gemakkelijk een gezellig dagje uit maken!

Gewijzigde Openingstijden

maandag: Op afspraak
dinsdag: Op afspraak
woensdag : 12.00 - 17.30
donderdag : 10.00 - 17.30
vrijdag : 10.00 - 17.30
zaterdag : 10.00 - 16.30
zondag : gesloten

Contactgegevens

Weteringschans 130
1017 XV AMSTERDAM
Telefoon: 020 - 4226127
Fax: 020 - 4226129
Email: amsterdam@lundiakastenwinkel.nl

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.