Lundia

Lundia Groningen

Bij Lundia Groningen zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia winkel Groningen

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 24, rand van het stadscentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. (Parkeergarage Ossenmarkt is 200 meter lopen)

U wordt in deze studio vakkundig geadviseerd door Arjen van Ree. Hij adviseert graag, vooral bij u thuis.

(Bel 050 - 5290919 of maak een afspraak via ons contactformulier)

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag : gesloten
woensdag : 10.00 - 17.30
donderdag : 10.00 - 17.30
vrijdag : 10.00 - 17.30
zaterdag : 10.00 - 17.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

Nieuwe Ebbingestraat 24
9712 NL GRONINGEN
Telefoon: 050 - 5290919
Email: groningen@lundiakastenwinkel.nl

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.