Lundia

Lundia Amsterdam

Bij Licht en Meubels, Javastraat 133 Amsterdam

Lundia bij Licht en Meubels, Javastraat 133 in Amsterdam, tel: 020-3342735


Wij komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Mail daarvoor uw contactgegevens naar ons en wij nemen snel contact met u op.

Al ruim 15 jaar vervullen wij met veel plezier uw woonwensen en lossen uw opbergproblemen op met maatwerk oplossingen. Geen uitdaging gaan we uit weg, en uitdagingen komen wij genoeg tegen in het schots en scheve Amsterdam. Zelfs de kleinste en scheefste hoekjes van je huis toveren wij om in efficiënte opbergplekken. Met onze doordachte modulaire en maatwerk systemen kunnen we met de mogelijkheden van Lundia iedere opbergwens vervullen.

Onze showroom

Bij Licht en Meubels in Amsterdam ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel.
Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot
plafond is bij ons mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn een
winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis
Thuisadvies service.

Bezorgen en montage

In onze mooie showroom staan verschillende voorbeelden van onze kasten en meubelen. Hier kunt u zich laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die bijvoorbeeld ons maatwerksysteem Nuvola biedt. Met Nuvola kunt u helemaal uw eigen kast ontwerpen, tot op de millimeter. Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren zodat u geen kans onbenut laat de ideale kast te bouwen. Met onze tekenprogramma’s kunnen wij direct uw kast in 3D laten zien. En bent u niet helemaal zeker van de hoogte of breedte van uw huis of wilt u gewoon advies over kleur en model? Dan komen we bij u thuis om de boel op te meten\ en u te adviseren over de indeling en uitstraling van de kast.

Openingstijden Licht en Meubels:
maandag: gesloten
dinsdag: 11.00 -18.00
woensdag : 11.00- 18.00
donderdag : 11.00- 18.00
vrijdag : 11.00 - 18.00
zaterdag : 12.00 - 17.00
zondag : 12.00 - 17.00
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.