Blogoverzicht

Geen tocht meer met een automatische tochtvaldorpel in je deur

Binnendeuren - 25 Maa 2019

Binnendeuren komen voor in allerlei soorten en maten. Maar welke deur past nu bij jou? Je kijkt eerst welk design bij jouw eigen stijl past. Van onze landelijke serie ‘stoer en smaakvol’ tot onze klassieke serie ‘authentiek en sierlijk’. Of juist onze strakke deuren uit de serie ‘industrieel en strak’. Wij hebben voor iedere wens een mooie binnendeur die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl. Wij willen ervoor zorgen dat jij je thuis voelt. Naast verschillen tussen binnendeuren die je alleen op het oog ziet zijn er ook verschillende functionele mogelijkheden bij het kiezen van een nieuwe binnendeur. Ook hier willen wij je graag bij helpen! Een belangrijk functioneel aspect is dat je binnendeur geen tocht doorlaat. Hier gaan we in dit blogartikel dieper op in.

Binnendeuren zijn meer dan alleen design

Binnendeuren kunnen een krachtig statement maken in je huis. Ze sluiten ruimtes af en bepalen de uitstraling van de ruimtes. Deuren kunnen je ruimte knus en gezellig maken of het juist die stoere look geven. Daarnaast kan de juiste deur ook energiebesparend zijn. In deze periode van het jaar hebben we sneller last van tocht in huis. Harde wind en kou zorgen ervoor dat je in de tocht zit. Wij willen dat je helemaal knus op je eigen plekje kunt zitten zonder het koud te hebben. Om dit te voorkomen raden wij een automatische tochtvaldorpel voor in je binnendeur aan. Dit levert niet alleen een fijner huis op om te genieten, maar ook een lagere energierekening. Je hebt dan langer plezier van de opgewekte warmte in je ruimtes. Welke binnendeur en welk design ook bij jou past, onze automatische tochtvaldorpel maakt je huis tochtvrij.

Hoe werkt een automatische tochtvaldorpel?

Niet langer tocht in je huis. Daarvoor is de automatische tochtvaldorpel bedoeld. Maar hoe werkt dit nu precies? De tochtvaldorpel komt automatisch uit zijn schulp als de deur dicht is. Wanneer de deur open is zie je er dus helemaal niets van. Op de onderstaande foto zie je hoe dit precies in z’n werk gaat.

Automatische tochtvaldorpel

Comfortabel wonen

Een fijne en comfortabele plek om te wonen. Wij willen dat jouw huis dat voor jou is, dat vinden wij bij Lundia heel belangrijk. De automatische tochtvaldorpel helpt daarom niet alleen om je huis tochtvrij te houden. Hij zorgt ook voor geluidsisolatie. Hierdoor houd je het geluid binnen of juist buiten een ruimte. Wel zo fijn als je huisgenoot een andere muzieksmaak heeft dan jij of als je kinderen vrienden hebben uitgenodigd.

Automatische tochtvaldorpel plaatsen

Als je bij ons jouw perfecte binnendeur bestelt en daarbij kiest voor een automatische tochtvaldorpel, dan zorgen wij voor een perfecte infrezing van de tochtvaldorpel. Het plaatsen van de tochtvaldorpel is dan heel gemakkelijk. Bij schuifdeuren is het helaas niet mogelijkheid om een automatische tochtvaldorpel te plaatsen. Check ook nog even of je een nieuwbouwhuis hebt met een balansventilatiesysteem. Je kunt in dit geval beter geen tochtvaldorpel laten plaatsen omdat alle ruimtes moeten kunnen doorluchten. Een tochtvaldorpel plaatsen is daarnaast niet mogelijk bij binnendeuren die al zijn afgelakt.

Automatische tochtvaldorpel van Lundia

Ben jij er zeker van dat je een automatische tochtvaldorpel in jouw binnendeur wilt? De kosten inclusief de juiste frezing bedragen 74,99 euro. Hier krijg je geen spijt van, dat weten we zeker!

Bekijk alle Lundia binnendeuren.


  • Deel dit bericht