Blogoverzicht

Shop the look! Lundia deuren in Eigen Huis & Tuin woonkamer metamorfose

Binnendeuren - 07 Apr 2019

In de aflevering van Eigen Huis & Tuin afgelopen zaterdag zag je hoe Thomas en interieurstyliste Tanja een rommelige, gedateerde woonkamer in Rotterdam een totaal nieuwe look gaven. Dochters Tessa en Sanne wilden hun moeder Astrid met een make-over verrassen. Wat hun grote wens was? Een sfeervolle woonkamer die rust en gezelligheid uitstraalt.

Deuren met een donkergrijze zijdeglans lak

Interieurstyliste Tanja zorgt voor rust in de woonkamer door donkere en lichte kleuren met elkaar af te wisselen. Dit zie je niet alleen terug op bijvoorbeeld de muren, maar ook in de meubels. Voor de deuren is gekozen voor Lundia deur David. De prachtige donkergrijze zijdeglans lak op de deuren komt in het interieur terug en zorgt voor een mooi geheel. Deur David is toegepast als schuifdeur in combinatie met schuifsysteem Tulp. Hierdoor kunnen de deuren bij het openen in de wand worden geschoven en blijft er aan beide kanten ruimte over voor de kasten.

Lundia deuren Eigen Huis & Tuin

Lundia deur David

Deur David is één van de meest gekozen deurmodellen in Nederland. Deze tijdloze binnendeur komt uit de Lundia serie Eerlijk en Eigentijds. Het model laat zich goed integreren in diverse interieurstijlen.

Bekijk Lundia deur David.

Lundia schuifdeursystemen

Deze keer is deur David gecombineerd met schuifdeursysteem Tulp. Maar wist je dat Lundia verschillende schuifsystemen aanbiedt? Zo kun je jouw deur helemaal naar smaak afwerken met een schuifsysteem die opvalt of juist netjes weggewerkt wordt zoals Tulp.

Bekijk alle schuifdeursystemen!

Lundia deuren Eigen Huis & Tuin
  • Deel dit bericht