Blogoverzicht

Staal look deuren van hout, 'the look for less'!

Binnendeuren - 09 Mei 2019

Ben je helemaal weg van de industriële look en de mooie, stalen binnendeuren die daarbij horen? Maar vind je het zonde om je hele budget aan deuren uit te geven? Dan hebben wij de tip voor je om de stalen 'look for less' te krijgen: investeer in staal look deuren van hout!

Waarom zijn stalen binnendeuren zo populair?

De mooie stalen deuren passen in ieder interieur, van modern tot klassiek en in het bijzonder bij de trendy industriële inrichting. Deuren kunnen jouw inrichting in één klap een heel ander gevoel geven. Door het plaatsen van nieuwe deuren heb je in no time een industriële look zonder dat je de hele kamer hoeft te verven of alle meubels hoeft te vervangen.

Naast de robuuste industriële look van deze deuren, geeft het vele glas in de deuren je een gevoel van ruimte en rust. Ondanks dat je met een deur ruimtes van elkaar scheidt, lijkt je ruimte juist groter doordat je (gedeeltelijk) door het glas heen kan kijken. Zo laat je elke kamer groter lijken!

Ook passen stalen deuren goed bij de kleuren van een industriële inrichting. Omdat je bij een industriële inrichting vaak gebruik maakt van donkere kleuren en zwaardere meubels, is het belangrijk dat je deuren niet te massief zijn en veel licht doorlaten. Met stalen deuren of staal look deuren van hout bereik je dit resultaat meteen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze zwarte industriële binnendeur Charlie: met veel glas zorgt dit model voor een overvloed aan licht in je kamer.

Staal look deuren van hout

Waarom een staal look deur in plaats van echt staal?

De meest gekozen reden om een staal look deur van hout aan te schaffen in plaats van een echte stalen deur is de prijs. Waar stalen deuren je hele interieurbudget opeten, kan je met een staal look deur nog andere eye catchers aanschaffen. Dit terwijl de staal look deur precies lijkt op een echt stalen deur. Zo heb je meer waar voor je geld met wel dezelfde industriële look als resultaat!

Houd je niet van gedoe of wil je nú meteen die nieuwe deur? Kies dan ook voor een staal look deur van hout: in tegenstelling tot veel echt stalen deuren passen deze deuren gemakkelijk in je huidige kozijn én zijn extra verstevigingen in wanden of plafond vaak niet nodig. Binnen 1 dag een hele nieuwe look dus zonder wachten of gedoe!

Wist je dat staal look deuren van hout ook heel gemakkelijk in een andere kleur te verven zijn? Dit is met echt stalen deuren een stuk moeilijker. Ben je snel uitgekeken op de kleuren in je huis? Kies dan voor een houten staal look deur!

Staal look deuren van hout Lundia

Wanneer kiezen voor een echt stalen deur?

Als je op zoek bent naar het robuuste, 'zware' gevoel van echt staal, dan is het een goed idee om voor een echt stalen deur te gaan. Wil je vaak even snel de deur opendoen of heb je kinderen die de deur open moeten kunnen maken, dan is de lichte houten staal look deur een betere optie.

Vaak wordt ook voor een echte stalen deur gekozen als er hele hoge deuren worden geplaatst die niet in het huidige kozijn hoeven te passen. Het formaat van de stalen deur en de scharnieren die je gebruikt zijn bepalend voor de hogere prijs. Ben je echter op zoek naar een deur in de grootte van je huidige kozijn? Dan is de staal look houten deur weer een betere optie. Met een speciaal, bijpassend industrieel deurbeslagpakket van Lundia, bestel je de hele look in één keer en hang je de deur gemakkelijk op.

Lundia deurbeslag Staal look deuren van hout

Industriële deuren van Lundia

Als je net als velen een nieuwe deur zoekt die past in je huidige kozijn of met een lager budget toch die industriële look wilt bereiken, ga dan voor de staal look deur van hout!

Bekijk alle industriële Lundia deuren.

  • Deel dit bericht