Blogoverzicht

Buitendeuren afhangen niet jouw favoriete klus? Wel van onze vakman!

Buitendeuren - 29 Sep 2017

Je voordeur vormt het ‘gezicht’ van je woning. De uitstraling van jouw huis, begint daar. Je heet er bezoekers welkom en het is de entree van de plek waar jij je thuis voelt. Voor gasten zal de voordeur als eerste opvallen en dat is jouw kans om de juiste indruk te maken. Dat doe je door het model, de kleur en details te combineren tot de deur die precies op jouw wensen aansluit. En om er zeker van te zijn dat het eindresultaat prachtig is, laat je je buitendeuren door onze vakman afhangen.

buitendeuren afhangen

Het ideale plaatje

Of je nu niet van klussen houdt, twee linkerhanden hebt of gewoon geen tijd hebt om zelf je nieuwe buitendeuren af te hangen; het overlaten aan een vakman is altijd een goed idee. Die doet het namelijk dagelijks, heeft alle soorten en maten buitendeuren al eens in handen gehad en helpt je er bovendien graag bij. Zo weet je zeker dat het eindresultaat precies overeenkomt met het plaatje dat jij in gedachte had. Wij noemen dit de Lundia Compleet service, de service die je een hoop werk uit handen neemt.

Stel de perfecte buitendeuren samen

Welke gedachte moet als eerst opkomen bij jouw gasten als ze je voordeur of achterdeur zien? Denk hier gerust even over na voordat je je nieuwe buitendeuren samenstelt. Wil je bijvoorbeeld openheid uitstralen? Kies dan voor een deur met glas. Houd je van een klassieke look? Dan is een buitendeur met een roosterpakket misschien iets voor jou. Wat buitendeuren betreft zijn er veel mogelijkheden en nieuwe deuren samenstellen is dan ook geen haastklus. Neem hier uitgebreid de tijd voor. Bedenk bijvoorbeeld welke soorten buitendeuren je aanspreken en verzamel inspiratie. Stel na een tijdje de perfecte buitendeur samen. Zodra jij eruit bent, nemen onze vakmannen het van je over.

Onze vakman treft de voorbereidingen

Hoe jouw ideale deuren er uiteindelijk ook uitzien, onze buitendeuren expert weet precies hoe hij deze moet afhangen. Maar eerst treffen we de nodige voorbereidingen om de klus perfect te klaren. Tijdens een inmeetafspraak – die je kunt aanvragen in de Gamma of Karwei bij jou in de buurt – komt onze vakman bij je thuis het deurkozijn opmeten. Als we de juiste maten hebben, zorgen we ervoor dat de deuren helemaal naar jouw wensen afgewerkt worden. We plaatsen het glas of rooster in de deur als je daarvoor hebt gekozen. We lakken de deur af in de gewenste kleur. Bovendien zorgen we ervoor dat ze beveiligd zijn tegen inbraak door het veiligheidspakket te monteren. Tot slot maken we ze compleet met een brievenbuspakket en tochtvaldorpel als je dat wilt. Je nieuwe buitendeur is nu klaar om afgehangen te worden.

Meer dan buitendeuren afhangen

Nu we weten dat de maten kloppen en de deur helemaal naar jouw wensen is afgewerkt, is het tijd om ‘m af te hangen. Hiervoor komt onze vakman weer bij je langs. Voordat hij begint, zorgt hij dat het deurkozijn goed geïsoleerd is. Dat doet hij door nieuwe tochtprofielen in het bestaande kozijn te hangen. Dat houdt tocht tegen die anders via de zijkanten van de deur je woning in kan komen. Dat is toch mooi meegenomen! Vervolgens hangt hij de deur perfect af en kun je het eindresultaat bewonderen. Is het helemaal naar wens? Dan kun jij van je nieuwe deuren gaan genieten en is onze vakman ook tevreden. Misschien vraag je je nu af wat je met je oude deur moet doen? Geen zorgen, ook daar hebben we aan gedacht. We nemen die namelijk gewoon voor je mee!

Laat jij deze klus graag aan de vakman over?

Dat jij zonder zorgen van je nieuwe buitendeuren kan genieten, dat is het doel van onze vakmannen. Heb je al nieuwe buitendeuren op het oog? Controleer dan snel of het gekozen model in aanmerking komt voor Lundia Compleet. Die kans is groot, want bijna alle Lundia deuren kunnen met deze service geleverd worden. Houd er rekening mee dat de levertijd ongeveer 10 weken is.

Wil je meer weten over deze service? Bezoek dan de pagina Lundia Compleet en lees alle details.


  • Deel dit bericht