Lundia

Lundia Den Haag

Lundia regio den haag

Voor goed advies en het bekijken van Lundia kasten kunt u terecht bij de Droomfabriek in Leiden. Parkeren kan gratis voor de deur!Over de Droomfabriek

Contactgegevens

Hoge Rijndijk 278
2314 AL LEIDEN
Telefoon: 071 - 5898858
Email: info@droomfabriek.com

Openingstijden

maandag : Gesloten
dinsdag : 09.30 - 17.30
woensdag : 09.30 - 17.30
donderdag : 09.30 - 17.30
vrijdag : 09.30 - 17.30
zaterdag : 09.30 - 17.00
zondag : 12.00 - 17.00

Routebeschrijving

vanuit de richting Den Haag:

Vanaf de A4, neem afslag 6a Zoeterwoude Rijndijk. Ga na 500m linksaf de N11 op. Na 300m rechtsaf de Willem van der Madeweg op. Aan het einde linksaf richting Leiden. U bevindt zich nu op de Hoge Rijndijk. Bij het kruispunt gaat u rechtdoor. U ziet nu direct de Droomfabriek aan uw rechterhand. Ga vlak voor de showroom rechtsaf om uw auto gratis te parkeren.Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.