Lundia

Lundia Dronten

Lundia Dronten ligt in de Flevopolder. Zeer centraal gelegen en heel goed bereikbaar!

Lundia winkel Dronten

Lundia Dronten zit op de begane grond in een mooi ruim pand en is royaal van opzet.
U kunt er gratis voor de deur parkeren.

Onze showroom


Een ruime opstelling van de systemen:


Lundia Original

Dit massief houten kast­systeem is al tientallen jaren een groot succes. De kleuren­collectie is inmiddels enorm uitgebreid. Het systeem kent een ruim scala aan toepassingsmogelijkheden. Bewerkt of onbewerkt
of in een van de vele kleuren. Gebeitst of geolied.

Nuvola Kasten op Maat

Middels een uitgekiend tekenprogramma ontwerpen wij direct de door u gewenste kast.
Nauwelijks beperkingen in maatvoering. U bepaalt de dikte van het materiaal, exacte hoogte,
breedte en diepte. Het resultaat ziet u direct op het grote scherm in 3D, in de door u gewenste kleur. Bijvoorbeeld een van de vele Ral kleuren, fraai gelakt in mat of hoogglans of afgewerkt met een sterke Melamine. Zelfs houtfineer is mogelijk. Ook een combinatie van deze materialen passen wij vaak toe. Dus, zoekt u een tv kast, boekenkast, schoenenkast, dressoir, een kast op wieltjes, een roomdivider, een wandkast, etc....Wij kunnen voor u alles op maat ontwerpen en maken.

ABC Quadrant

Quadrant is een Deens design kastsysteem met een unieke vormgeving. Fraaie dunne verbindingsprofielen zorgen voor een bouwsysteem met zeer dunne, strakke panelen. Deze zijn in veel fraaie kleuren leverbaar. Quadrant hebben wij royaal gepresenteerd staan.

Raffito en Lundia schuifdeurkasten / linnenkasten

Kledingkasten zijn inmiddels onze specialiteit. Linnenkasten op maat. Elke ruimte is anders. voor ons een grote uitdaging deze optimaal met u in te delen. Advies bij u thuis geven wij graag, zonder verplichtingen of kosten. Het ontwerp ziet u in 3D ontstaan en u bepaalt zelf de indeling waar u de laden, planken en stangen wilt hebben. Van interieur tot en met de schuifdeuren, kan geheel volgens wens worden geleverd. Of u nu een moderne, klassieke of landelijke sfeer wilt, wij kunnen dit voor u maken.

Thuisadvies

Wij komen altijd gratis bij u langs om in te meten. De montage regelen wij graag en vakkundig voor u. Ook grotere projecten kunnen door ons uitgevoerd worden. Een afspraak maken hoeft niet, maar kan wel handig zijn. U bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze winkel.

Lundia hotelinrichting

Onze ervaring in hotelinrichting is nu samengevoegd met de unieke maatwerkmogelijkheden van de Lundia programma’s. Vanuit onze vestiging in Dronten werken wij door de gehele Benelux. Voor elk type hotel of bed en breakfast bieden wij maatwerk oplossingen tegen prijzen van standaard materiaal. U koopt namelijk rechtstreeks bij de producent. Stoelen, bedden, kasten en natuurlijk de bar en het meubilair voor de receptie en de lounge. Zo is het hele interieur en de beleving van uw hotel of B&B in balans. Het gehele project, groot of klein, van ontwerp tot installatie wordt door ons verzorgd.

Parkeren

U kunt voor de deur gratis parkeren. Dronten heeft sinds kort ook een spoorlijn. Het station is redelijk in de buurt.

Openingstijden

maandag : gesloten
dinsdag : 10.00 - 17.00
woensdag : 10.00 - 17.00
donderdag : 10.00 - 17.00
vrijdag : 10.00 - 17.00
zaterdag : 10.00 - 16.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

De Dommel 32
8253 PL DRONTEN
Telefoon: 0321 - 750387
Email: lundia@meubelstudio.com

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.