Blogoverzicht

Je binnendeuren aflakken zodat ze matchen met je interieur

Binnendeuren - 18 Feb 2019

Jij vindt dat je interieur wel een kleine transformatie kan gebruiken. Een likje verf hier, wat nieuwe accessoires daar en alles valt weer helemaal in de smaak. Tot je eens goed om je heen kijkt en je oude binnendeuren opeens uit de toon vallen. Die ben je tijdens deze mini verbouwing even vergeten mee te nemen en dat valt nu op. Gelukkig is er een manier om je deuren weer helemaal onderdeel te laten worden van je interieur: aflakken in je favoriete kleur!

deuren aflakken

Oud vervangen door nieuw

Je bent wat kamers aan het verven en behangen. Zodra je het eindresultaat ziet, vallen je binnendeuren opeens uit de toon. Dan is het misschien toch eens tijd om je oude deuren te vervangen door nieuwe binnendeuren en deze meteen in je favoriete kleur af te lakken. Met netjes afgelakte binnendeuren geef je je interieur een boost en voelt het weer als nieuw. Het voordeel van binnendeuren aflakken is dat je jouw favoriete kleur kunt kiezen. Zo stem jij de look van de deur precies af op de ruimte.

Bepaal eerst je interieurstijl

Voordat je definitief kiest voor een nieuwe binnendeur die je voorziet van een van de RAL-kleuren, is het slim jouw interieurstijl te bepalen. Dat kan best lastig zijn, vooral als je je interieur echt wilt aanpassen. Om het jou makkelijker te maken, omschrijven wij de verschillende stijlen met de sfeer die ze uitstralen en de deuren die daarbij passen. Lees onderstaande omschrijvingen en ontdek welke stijl bij jou past.

 • Helder en Verfijnd

Een strak vormgegeven basisdeur die je helemaal zelf kunt aanpassen en verfijnen. Dat is het idee achter deze stijl. Uiteraard kun je deze binnendeuren schilderen in de kleur die het best past bij jouw interieur. Zo maak je jouw nieuwe binnendeuren uniek!

Alles over de serie Helder en Verfijnd.

 • Authentiek en Sierlijk

Authentieke deuren die je blijven boeien, vooral als je houdt van een romantisch of klassiek interieur.

Alles over de serie Authentiek en Sierlijk.

  • Elegant en Toegankelijk

  Binnendeuren in deze stijl zeggen als het ware “Kom gezellig binnen!”. Deze deuren zijn gebaseerd op ontwerpen uit de tijd dat vakmanschap en industrialisatie voor het eerst samenkwamen. Kortom, prachtige tijdloze ontwerpen.

  Alles over de serie Elegant en Toegankelijk.

  • Eerlijk en Eigentijds

  Deur ontwerpen waarmee je goed voor de dag komt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. De details van deze deuren voelen zich thuis in ieder interieur. Misschien zijn de deuren uit deze serie daarom het populairst in Nederland?

  Alles over de serie Eerlijk en Eigentijds.

  • Open en Bewust

  Stel jij je interieur zorgvuldig samen? Dan passen deuren uit deze stijl goed bij jou. Het zijn de favorieten van architecten en design liefhebbers. De gedachte achter deze stijl is dat de vorm de functie volgt.

  Alles over de serie Open en Bewust.

  • Functioneel en Vriendelijk

  Wil je jouw interieur iets persoonlijks meegeven zonder te veel te investeren? Dan zijn binnendeuren in deze stijl perfect voor jou! Geef je deur details mee door te kiezen voor boardpanelen in verschillende stijlen.

  Alles over de serie Functioneel en Vriendelijk.

  • Stoer en Smaakvol

   Houd jij ook van klassieke Amerikaanse boerderijdeuren? Het stoere en robuuste karakter van deze deurmodellen geeft een boost aan je woning.

   Alles over de serie Stoer en Smaakvol.

   Geef je binnendeuren een nieuwe look

   Bij het uitzoeken van nieuwe binnendeuren komt best wat kijken, maar het is ook een leuke manier om je interieur te vernieuwen. Je kunt binnendeuren in allerlei kleuren aflakken. Precies zodat deze aansluiten bij jouw interieurstijl. Houd je van klussen? Dan kun je je binnendeuren natuurlijk zelf aflakken. Geef je deze klus liever uit handen? Dan staat de Lundia Aflakservice voor je klaar. Zo bespaar je een hoop tijd en weet je zeker dat het eindresultaat prachtig wordt. Jij kiest de opdekdeur die goed in je interieur past, wij lakken ‘m af in de kleur van jouw keuze. Onze RAL-kleuren variëren van signaalwit (bijna spierwit) tot lichtgrijs. Je ziet de variaties in de afbeelding hieronder. Zit er een kleur tussen die in jouw interieur past?

   deuren aflakken

   De Lundia Aflakservice

   Is jouw interieur toe aan een nieuwe look? Kijk dan eens kritisch naar je binnendeuren. Als je besluit op zoek te gaan naar nieuwe deuren, bedenk dan goed welke stijl je deze wilt meegeven. Door je binnendeuren te laten aflakken in een bijpassende RAL-kleur, maak je je interieur meteen helemaal af.

   Lees meer over Lundia Aflak.

   • Deel dit bericht