Lundia

Lundia Rotterdam

Bij Lundia Rotterdam zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia winkel Rotterdam

Op tweede kerstdag is Lundia Rotterdam gesloten, op de overige dagen rondom de de feestdagen is de winkel geopend volgens de reguliere openingstijden.

Wegens een buitenlandse excursie is de winkel gesloten op vrijdag 16 & zaterdag 17 februari. Vanaf dinsdag 20 februari is de winkel weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Bereikbaarheid Lundia Rotterdam

Gelegen aan de Goudsesingel nabij het Oostplein is de winkel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, parkeren kan voor de deur.

Ontwerpbureau


In de Rotterdamse Lundia winkel is ook een ontwerpbureau gevestigd. Samen met architect Ir. M.J. Klink kunt u sparren over ideeën voor de verbouwing van het interieur of exterieur van uw woning of bedrijfsruimte. Ook voor het uitdenken van complete inrichtingsconcepten voor bijvoorbeeld projectinrichting kunt u voortaan terecht bij Lundia

Voor meer informatie over het Lundia assortiment of de diensten van Lundia Rotterdam kunt u contact opnemen met de Lundia vestiging in Rotterdam via bovenstaande contactgegevens. Uiteraard bent u ook van harte welkom om spontaan langs te komen in de winkel!

Openingstijden

maandag : gesloten
dinsdag : 12.00 - 17.30
woensdag : 10.00 - 17.30
donderdag : 10.00 - 17.30
vrijdag : 10.00 - 17.30
zaterdag : 10.00 - 17.30
zondag : gesloten

Contactgegevens

Goudsesingel 28a
3011 KB ROTTERDAM
Telefoon: 010 - 7510085
Email: info@kast010.nl

Lundia winkels

Lundia Amsterdam
Lundia Den Haag
Lundia Dronten
Lundia Eindhoven
Lundia Groningen
Lundia Oldenzaal
Lundia Rotterdam
Lundia Utrecht

Lundia Concept dealers

De Droomfabriek, Leiden
Koppich, Nijmegen
Van Ursum Kasten, Zwaag

Lundia Original Dealers

De Keukenstudio, Maastricht
Kleur op Kleur, Friesland
Rob Brandt Design, Arnhem
Van Duivenboden, Haarlem

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.