Lundia

Lundia winkels

De Lundia winkels geven u een beeld van de ontelbare mogelijkheden die onze kastsystemen bieden. In de winkels krijg u deskundig advies. Uw kast, jouw kast.

De Lundia Winkels

Onze winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Onze winkels geven een gedegen indruk van de mogelijkheden, de kwaliteit, de kleuren en de decoren.

Het meubel dat bij u en uw interieur past

In de Lundia winkel ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn een winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis Thuisadvies service.

Bezorgen en montage

Heeft u vragen over bezorging en montage? Neem dan contact op met de Lundia winkel waar u uw bestelling heeft geplaatst.

Collectie winkels


Binnen Lundia werken we met verschillende collecties om u het perfecte meubel te kunnen aanbieden. De collecties en mogelijkheden van Lundia ziet u hieronder. Alle collecties zijn verkrijgbaar bij de Lundia winkels.

lundia-original-wandkast-detail

Lundia Original webshop


Thuis. Dat is helemaal jouw plek. Waar u vrij bent en alles klopt. En met Lundia Original kan dat. Want over onze kasten is net even wat beter nagedacht: u kiest de basis die bij u past. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen in onze webshop. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 40 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.

Ga naar de webshop
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.