Lundia

Lundia Utrecht

Bij Lundia Utrecht zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia winkel UtrechtWinkel - Ontwerpstudio - Bedrijfsinrichting - Showroom

Hier wordt geschetst en getekend


In het centrum van Utrecht tegenover Jans Kerkhof en schuin achter De Dom zijn wij gevestigd met onze Lundia winkel en ontwerpstudio. Met onze internationale ervaring op inkoopgebied en de projectinrichting vertalen wij meubelen voor particulier gebruik. Comfortabele flexwerkplekken of thuiskantoor, winkelconcepten, luxe hotelinrichtingen en weldadige spa's......deze luxe uitstraling kunnen wij uitstekend vertalen naar uw privé situatie. Voordeel voor de klant: uw uniek ontworpen designmeubelen met inkoop direct vanaf fabriek!

Onze specialiteit: kasten op maat

Waar standaard niet toereikend is, is maatwerk dé oplossing. De maatwerkprogramma's van Nuvola en Raffito van Lundia passen uitstekend bij onze vakkennis. Deze met hoge precisie gemaakte meubelen bieden de beste technische oplossingen en mooi uniek design. U bedenkt het en wij tekenen het gelijk in ons 3D tekensysteem. Neem de stap en breng structuur. Kom langs en laat u verrassen over de mogelijkheden, goede ideeën en passende oplossingen.

In onze showroom

Hebben wij een uitgebreide collectie van modulaire kastsystemen Lundia Original: het succesprogramma, massief houten systeem, puur, eerlijk en duurzaam. Inmiddels flink uitgebreid met vele kleuren en maatvoeringen. ABC Quadrant, strak, minimalistisch Deens design, unieke en verfijnde vormgeving met vele
mogelijkheden. C-ted, unieke design stoelencollectie met fraaie vormgeving. Fusiontables, hét designproject waar functionaliteit en sociaal gebeuren samengaat.

Advies, service en contact

Wilt u graag gratis en vrijblijvend advies? 
Een afspraak maken met onze interieuradviseur hoeft niet maar is vaak wel handig. In de showroom helpen onze professionele adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze van uw eigen unieke kast. Daar staan ook voorbeelden van standaardkasten. Die kunnen wij direct voor u bestellen.

Inmeten

Bij maatwerk schuifdeurkasten of meer complexe wandsystemen komen wij altijd gratis bij u inmeten. Zo loopt u geen risico en bent u verzekerd van de juiste maatvoering.

Thuisbezorgen


Wilt u de kast laten thuisbezorgen? Lundia heeft een eigen bezorgdienst en kan uw kast ook op uw locatie leveren binnen enkeleweken na de bestelling. De datum en het tijdstip stellen we vast in overleg.

Montage service

Heeft u geen tijd of geen zin om zelf uw kasten te monteren? Wij hebben een zeer professionele montagedienst. Zij nemen de bestelde kast mee en komen deze graag bij u netjes en vakkundig monteren. Informeer naar onze tarieven.

Voorraad


Voor de standaard uitvoering van het Lundia Original programma blank gelakt hebben wij een aantal onderdelen op voorraad.

Tip: trein en parkeren


Komt u per trein?

12 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal

Komt u per auto?

P + R de Uithof biedt een interessante parkeermogelijkheid.
Voor het korte bezoek aan onze winkel en het ophalen van bestellingen, kunt u korte tijd voor de deur parkeren.

Openingstijden

maandag : op afspraak
dinsdag : 13.00 - 17.30
woensdag : 10.30 - 17.30
donderdag : 10.30 - 17.30
vrijdag : 10.30 - 17.30
zaterdag : 10.30 - 17.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

Nobelstraat 47
3512 EM UTRECHT
Telefoon: 030 - 2317536
Fax: 030 - 2315485
Email: interieurstudio-utrecht@lundiakastenwinkel.nl

Lundia winkels

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.